miercuri, 24 aprilie, 2024

Magazinul Sophia isi asteapta clientii intr-o noua locatie, in Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

SOPHIA, magazinul dedicat frumusetii locuintei, s-a mutat intr-o noua locatie, tot la etajul 1 al Iulius Mall Iasi, dar mai spatioasa. 

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul decoratiunilor interioare, SOPHIA le ofera clientilor solutii ideale de design pentru orice spatiu. Produsele sunt create de artisti priceputi si impresioneaza prin liniile, formele, modelele si tesaturile fine si sofisticate. Clientii care isi doresc mai multa lumina sau un strop de culoare in caminul lor gasesc la SOPHIA o gama completa de perdele si draperii „ready-made” sau la comanda, in peste 800 de modele diferite de tesaturi, dar si piese de mobilier originale. 

Fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat sunt sugestiile magazinului SOPHIA pentru un decor reusit al locuintei. Pentru a raspunde tuturor preferintelor clientilor, magazinul ofera consultanta gratuita la domiciliu, cu designeri specializati, existand si posibilitatea personalizarii fiecarui produs prin broderie, design sau culoare. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img