vineri, 19 aprilie, 2024

Magda Ciumac și Floricica Dansatoarea, scandal de proporții în mediul online! S-a ajuns la înjurături: „Să încheiem cu circul ăsta””

Distribuie:

Publicat:

Floricica Dansatoarea i-a adresat cuvinte grele în mediul online Magdei Ciumac. De la ce a pornit totul?

Floricica Dansatoarea a devenit celebră în toată țara, după ce a apărut la TV, în urmă cu câțiva ani, la o manifestație. Aceasta a început apoi să fie tot mai activă în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori care o apreciază pentru tot ceea ce face.

Floricica Dansatoarea este foarte activă pe pagina sa de TikTok, acolo unde face live-uri cu diferite persoane sau chiar singură. De data aceasta, Floricica Dansatoarea și-a amuzat fanii cu încă o sesiune de live, însă în compania Magdei Ciumac. Cele două au vorbit, au glumit, însă lucrurile nu au degenerat prea bine, iar Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac au început un întreg scandal care s-a lăsat cu vorbe urâte.

Scandal de proporții pe TikTok între Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac

Fiind în același live pe pagina de TikTok, între Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac a început un întreg scandal. Cele două și-au adresat cuvinte grele, iar fanii au rămas șocați.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img