marți, 16 aprilie, 2024

Magda Vasiliu a tinut sa se afle de la ea. Este vorba despre copilul ei, bolnav: ”Nu pot decat sa…”

Distribuie:

Publicat:

Magda Vasiliu a trecut in ultima vreme prin momente grele. Asta deoarece fiul ei suferea de cancer. A fost un an in care baietelul a luptat pentru viasa lui. Din fericire, Magda are vesti bune. Fiul ei s-a vindecat complet. este in remisie. A dat vestea pe o retea de socializare. Iata ce a scris prezentatoarea TV.

Vesti bune! Baiatul Magdei Vasiliu s-a vindecat

Din fericire, copilul Magdei Vasiliu s-a vindecat. Acum este in remisie. Insa a fost o perioada dificila pentru prezentatoarea TV si familia ei. Acum, prezentatoarea TV zambeste din nou. Se bucura pentru ca fiul ei a scapat de teribila boala.

Astazi se implineste un an de cand am ajuns la Roma. Un an in care am sperat, am suferit, am invatat, am plans, m-am bucurat si am aflat ce inseamna cu adevarat cancerul. Un an de chimioterapie, o interventie chirurgicala, aplazie, analize saptamanale, investigatii amanuntite, reevaluari facute ca la carte…

Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar si multumitaa unor asistente care i-au venit mereu in intampinare lui Vlad, astazi, copilul meu este in remisie totala, completa…

Am vazut ce inseamna un spital dedicat cu adevarat copiilor, am vazut cum trebuie sa fie ingrijiti cu adevarat copiii oncologici, am invatat sa am incredere pana in panzele albe in deciziile medicilor si in priceperea si indemanarea asistentelor. Nu pot decat sa le multumesc la nesfarsit din tot sufletul meu… cuvintele, evident, nu vor putea niciodata exprima recunostinta mea toata.

Iar fara Cosmin Stoian, sotul meu si fara mama lui, o doamna si o mama in adevaratul sens al cuvantului, toata calea parcursa de Vlad ar fi fost una anevoioasa, daca nu chiar imposibila… Nu-mi doresc decat ca intr-o zi, copiii romaani sa nu mai fie nevoiti sa plece in tari straine pentru a avea o sansa la viata”, a scris astazi prezentatoarea TV pe contul sau de pe o retea sociala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img