News Flash:

Magistratii vasluieni au dat in judecata Ministerul Justitiei, acestia solicitand bani in instanta

17 Decembrie 2014
1810 Vizualizari | 0 Comentarii
Un numar de sase magistrati de la Judecatoria Vaslui au dat in judecata Ministerul Justitiei, Curtea de Apel Iasi si Tribunalul Vaslui, acestia solicitand in instanta restanta unor drepturi banesti, acestea insemnand dobanzi ale unor sume pe care le-au castigat tot in instanta pe calea justitiei si achitate esalonat de-a lungul timpului.

Cele trei institutii, Curtea de Apel Iasi, Judecatoria Vaslui si Ministerul Justitiei au fost date in judecata de catre cei sase magistrati ai Judecatoriei Vaslui, intr-un proces in care solicita plata in solidar de catre trei institutii a unor drepturi banesti restante. In fapt, judecatorii doresc acordarea de dobanzi la sumele castigate tot pe cale judecatoreasca, in speta sporuri care sunt achitate esalonat. Reclamantii mai invoca faptul ca prin sentintele civile au fost acordate doar sumele actualizate cu indice de inflatie, insa fara dobanzi, iar prin reesalonarea platii titlurilor executorii pana in anul 2016 s-a ajuns la o situatie prejudiciata.

Potrivit Danielei Galan, purtatorul de cuvant al Tribunalului Vaslui, judecatorii nu au mentionat in cererile de chemare in judecata sumele exacte pe care le solicita, fiind atasate la dosare doar titlurile executorii.

ministerul justitiei tribunalul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0961 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036406 (s)