joi, 25 aprilie, 2024

Maine se redeschide Gradina ZOO din Barlad

Distribuie:

Publicat:

Gradina Zoologica Barlad isi redeschide portile pentru public incepand cu data de 30.06.2020, urmand sa functioneze conform programului de vara, respectiv de marti pana duminica, inclusiv, intre orele 10.00-19.00 (ultimul bilet de intrare eliberat fiind la ora 18.00).

✅Pretul biletelor este de 4 lei pentru adulti, respectiv 2 lei pentru copiii de peste 3 ani si grupurile organizate.
✅Copiii sub 3 ani, persoanele cu dezabilitati si insotitorii acestora sunt scutiti de taxa.

❗️Pana la noi reglementari, publicul vizitator va avea acces, deocamdata, doar la spatiile deschise (pe alei), acvariul si locul de joaca fiind in continuare inchise.
❗️⚠️REGULI IMPORTANTE⚠️❗️

????La intrarea in unitate (zona caserie), vizitatorii sunt rugati sa respecte intocmai masurile de distantare fizica (minimum 2 metri fata de ceilalti vizitatori).

????In incinta, pe intreg parcursul vizitei, rugam publicul sa pastreze aceeasi distanta fata de celelalte persoane si fata de personalul Gradinii zoologice, precum si de volierele cu animalele avute in colectie.
????Se interzice intrarea pentru vizitare in grupuri mai mari de trei persoane (exceptie fac familiile cu mai multi copii).

????Intrarea si iesirea din incinta unitatii se va face pe traseele marcate cu sageti, cu rugamintea sa se respecte aceste marcaje, precum si celelalte indicatii si sugestii ale persoanlului Politiei Locale Barlad, care va asigura (sambetele si duminicile) masurile de ordine si siguranta publica.

????In situatia in care se va ajunge la restrictionarea numarului de vizitatori admisi in incinta, cei aflati la intrare vor fi anuntati ca s-a atins numarul maxim permis, urmand sa astepte eliberarea spatiului pentru vizitare.
✅Programul si conditiile de vizitare pot suferi modificari, in functie de evolutia evenimentelor.
✅Modificarile survenite vor fi aduse la cunostinta vizitatorilor in cel mai scurt timp!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img