marți, 16 aprilie, 2024

Majda, dezvaluiri nebanuite despre Survivor! Ce nu s-a vazut, de fapt, la televizor: „Ma trezeam noaptea din somn si…”

Distribuie:

Publicat:

Majda de la Survivor România a fost una dintre cele mai iubite concurente din echipa Faimoșilor. Era atât de plăcută de colegii ei și nu a intrat în niciun conflict deoarece a fost privită ca pe o mamă. Actrița le gătea mereu foștilor ei colegi și se asigura că fiecare dintre ei merge la culcare mulțumit.

Cu toate acestea, gesturile ei de mamă nu au putut să o ferească de eliminare. Ea a fost propusă de Jador pentru că aducea mai puține puncte decât celelalte fete din echipă.

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Majda de la Survivor România 2021 a dezvăluit că a fost împăcată atunci când a aflat că va părăsi competiția. „Le-am spus colegilor mei, în cazul în care voi fi bârfită după copac, să nu vină să îmi spună pentru că am multe luni de stat cu ei și nu mă interesează părerea lor și ce poveste și-au creat.

Dar nu am auzit nimic rău. Îmi fac griji pentru ei în momentul în care fac mâncare acasă. Ei au spus că sunt ca o mamă, ca o soră și mă bucuram atât de tare. E important să stăm să ne mâncăm puținul ăla împreună. Orice puțin pe care noi îl vedem aici e foarte mult acolo”, a declarat Majda.

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img