marți, 23 aprilie, 2024

Mama a vrut să îi facă un bine

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unei femei din Republica Moldova, asupra căreia a fost descoperită o carte de identitate falsă procurată pentru fiul acesteia, în vederea găsirii unui loc de muncă.

În data de 01 decembrie, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasageră într-un autoturism, o persoană cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 42 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit ocazie cu care asupra persoanei, a fost descoperită o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, emisă pe numele unui cetăţean moldovean, fiul acesteia.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. 

Femeia a declarat că documentul descoperit la controlul de frontieră a fost procurat, plătind suma de 100 de euro, pentru fiul său și urma să îl folosească în Cehia.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  fals material în înscrisuri oficiale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img