marți, 16 aprilie, 2024

Mama Alinei nu vrea să o mai primească pe tânără acasă. Femeia susține că fiica ei a făcut-o de râs la televizor

Distribuie:

Publicat:

Mama Alinei nici nu vrea să mai audă de tânără, iar ea a precizat la Acces Direct că nu o mai primește acasă după tot ceea ce a spus despre ea le televizor. Femeia precizează că fiica ei a făcut-o de râs în toată țara, iar aceasta a greșit foarte mult și în fața lui Dumnezeu.

După acuzațiile grave pe care le-a adus părinților ei la Acces Direct, mama și tatăl Alinei nici nu vor să mai audă de ea. Părinții femei mărturisesc că de acum înainte ea nu va mai avea ce să caută în casa în care s-a născut.

Mama Alinei nu vrea să o mai primească pe tânără în casa unde ea a copilărit

Mama Alinei a precizat că prin tot ceea ce a spus la televizor Alina a mințit, dar totodată a făcut-o pe ea și pe soțul ei de râs în toată comunitatea și toată țara, asta după ce a precizat că în copilărie ea și frații ei erau bătuți, erau maltratați și nimeni nu avea grijă de ei, deseori culcându-se nespălați și nemâncați.

”Ești o mincinoasă. În numele lui Dumnezeu mărturisesc dacă eu am făcut lucrul ăsta. Ea a greșit foarte mult în fața lui Dumnezeu, a făcut o greșeală enorm de mare. Ea a mers și a curvărit, a lăsat bărbatul care e cu cununie, s-a dus la Barcelona și a făcut un copil, a lăsat copilele amândouă. A lăsat copila cea mare și a venit și ne-a batjocorit pe noi să ne vadă o lume întreagă”; a spus mama Alinei la Acces Direct.

Alina și-a cerut scuze de la părinții săi

Chiar dacă a izbucnit, Alina și-a cerut scuze de la părinții săi și a precizat că îi iubește în continuare și că vrea să se întoarcă acasă, însă mama ei nu vrea să mai accepte nicio scuză. Ea i-a promis Alinei că o va ierta doar dacă se pocăiește, ceea ce femeia nu vrea să facă.

”Ești o mincioasă Alina. Nu ți-e rușine la obraz să facă atâta bărfâ de noi, cei care te-am crescut. În halul asta nu se mai poate. Pentru mine ea e o mare rușine, m-a văzut o lume întreagă”, a mai zis mama Alinei la Acces Direct.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img