marți, 19 martie, 2024

Mama Denisei Manelista nu mai are liniste! Se roaga zi si noapte la Dumnezeu sa-i salveze fata! Cata durere! Isi dorea sa o vada maritata si acum..

Distribuie:

Publicat:

Denisa Manelista este grav bolnava, iar admiratorii ei sunt mai ingrijorati ca niciodata, mai ales ca artista lor preferata este inca internata la spital. Frumoasa artista este sustinuta atat de fani, cat si de mama ei si iubitul Ticy.

Daca la inceput s-a spus ca ar suferi de aceeasi boala ca Ileana Ciuculete, acum s-a aflat ca ea ar suferi de cancer la plamani si ar fi in stare destul de grava. Denisa este extrem de apropiata de cea care i-a dat viata, mai ales ca i-a mostenit frumusetea.

„Toate prietenele mele si mami isi doresc sa ma vada maritata, dar le-am explicat ca nu am intalnit pana acum persoana potrivita si, in plus, cariera este pe primul loc. Mama imi spune adesea ca ar trebui sa fiu o gospodina mai buna, sa nu mai arunc banii la restaurante, dar chiar nu am timp deocamdata de treburi casnice”, a declarat acum trei ani  frumoasa vedeta. Acum, nu maritatul si gatitul sunt prioritatile vedetei, ci dorinta de a se face bine si de a invinge teribila boala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img