vineri, 19 aprilie, 2024

Mama lui Iancu Sterp spune adevarul despre relatia baiatului ei cu Emy Alupei ”Este alegerea lui…”

Distribuie:

Publicat:

Au început să apară din ce în ce mai multe zvonuri potrivit cărora Iancu Sterp și Emy Alupei ar avea ceva mai mult decât o relație de prietenie, asta după ce duminică, 7 iunie, cei doi au apărut împreună în noul vlog postat de Iancu pe contul de YouTube. Iancu Sterp a povestit că filmează pentru noul videoclip al lui Emy Alupei, dar apropierile dintre ei i-au dus pe mulți cu gândul la o relație. 

Iancu Sterp își petrece timpul cu Emy Alupei, în timp ce Denisa, cea care este încă iubita oficială a tânărului, a plecat în Londra, acolo unde muncește. Astfel se face că au apărut tot felul de zvonuri că Denisa și Iancu Sterp nu mai sunt împreună. Dacă cei doi iubiți care s-au cunoscut la puterea Dragostei nu au vorbit până acum ca să spună dacă mai sunt sau nu împreună, iată că mama lui Iancu Sterp spune adevărul.

Femeia comentează la mesajele postate pe pagina fiului său, lămurind astfel misterul relației atât cu Denisa cât și cu Emy Alupei. Mama Geta, așa cum i se spune mamei lui Iancu Sterp, susține că fiul ei nu are acum nicio relație, dând astfel de înțeles că s-a despărțit de Denisa.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img