vineri, 19 aprilie, 2024

Mama Marinei, cealaltă fată lovită de agentul de poliție, face dezvăluiri cutremurătoare de la locul accidentului: „Am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească”

Distribuie:

Publicat:

Cum a reacționat prietena Raisei cînd a aflat că aceasta nu a supraviețuit în urma accidentului! Fata i-a povestit mamei sale, înainte de a intra în operație, că a visat-o pe Raisa!

Raisa Nicoleta a decedat pe 13 ianuarie, după ce a fost lovită din plin de autospeciala poliției pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului din nordul Capitalei.

Camerele de supraveghere au filmat întregul moment și o surprind pe Raisa cum se ține de mână cu colega ei, Marina, și se uită temeinic de mai multe ori în stânga și în dreapta înainte de a trece strada. După ce s-au asigurat că nu vine nicio mașină, cele două pașesc pe zebră, dar câteva secunde mai târziu o iau la fugă în încercarea disperată de a-și salva viața. Din nefericire, polițistul care conduce mașina le lovește din plin.

Marina este aruncată înapoi pe bordură, dar supraviețuiește și are nevoie doar de îngrijiri medicale, pe când Raisa este luată încă 50 de metri pe bodul mașinii, abia atunci agentul pune frână, iar copila de 11 ani se prăbușește la pământ. La scurt timp, aceasta moare. 

Mama fetei care a supraviețuit accidentului produs de agentul de poliție face dezvăluiri incredibile de la fața locului. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img