sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Mama romancei bagate in coma de un proxenet il implora pe Gigi Becali. ”Mi-as da o mana si un picior ca sa…”

Distribuie:

Publicat:

Cu ochii in lacrimi, mama Ioanei Condea, romanca bagata in coma in Germania de un proxenet, face un apel la Gigi Becali ca sa o ajute. Gratiela este disperata pentru ca nu are bani ca sa mearga sa-si vada fiica.

Mama tinerei spune ca Gigi Becali este ultima ei sansa. ”Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Vreau sa-mi vad fetita, as da o mana si un picior pentru asta. A fost ziua ei, mi s-a rupt sufletul ca n-am putut sa o vad, si asta din cauza banilor. Viata este grea, trebuie sa-l cresc si pe nepotel, iar banii nu ajung. Stiu ca domnul Becali are un suflet mare si a ajutat multi oameni”, a declarat Gratiela Condea. Femeia spune ca are nevoie doar de banii pentru drum. ”Nu cer nimic pentru mine, il rog pe Gigi Becali sa ma ajute, daca poate, cu banii de drum ca sa ajung in Germania. Este si el parinte si cred ca va intelege. Vreau sa o vad pe Ioana, sa o strang in brate. Sper sa reusesc”, a mai spus mama Ioanei Condea.

 Desi a iesit din coma, Ioana nu poate vorbi si comunica prin semne.”Are lacrimi in ochi, sufera enorm, mai ales ca nu poate vorbi. Ma poate auzi, i-am spus ca baiatul ei este bine, ca am grija de el. Ma intreaba prin semne, prin gesturi de micut, care are acum trei ani. Este crunt ceea ce i se intampla”, spunea Gratiela Condea. Ioana a fost batuta cu bestialitate de un proxenet in 2014 si s-a aflat o perioada indelungata in coma, iar la un moment dat medicii nu mai aveau nicio speranta ca o pot salva, spre disperarea familiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img