vineri, 29 martie, 2024

Mama sinucigasa de la Branesti se pregatea de avort. Declaratii socante ale cumnatului ei

Distribuie:

Publicat:

Cumnatul Alexandrei Braunstein (30 de ani), femeia care s-a aruncat in fata trenului, impreuna cu cei trei copii, a povestit ca aceasta era insarcinata si si-ar fi dorit sa renunte la copil chiar inainte de a comite gestul sinucigas.

Gestul mamei de 30 de ani, din Ferentari, care si-a luat cei trei prunci in brate si s-a aruncat in fata trenului a socat toata Romania. S-au speculat diverse motive care ar fi determinat-o sa faca acest gest, cum ca ar fi fost asuprita de sotul ei mult prea gelos, dar si ca ar fi avut probleme cu fata cea mare, din cauza unei afectiuni medicale grave. Nimeni nu stie momentan ce a fost in capul femeii, apropiatii ei sustinand ca, oricum, Alexandra era o persoana foarte introvertita. Si nu doar atata. Cumnatul ei a marturisit ca femeia, care aflase ca este insarcinata, se pregatea sa avorteze

”La inceput cand s-au cunoscut parintii ei nu au fostd e-acord cu fratele meu… Pentru ca noi suntem tigani si asta tot.  Ea era mai timida, mai rusinoasa, nu vorbea stanga-dreapta. In urma cu o saptamana fratele meu a venit la mine sa-mi ceara niste bani… daca ea nu voia sa pastreze copilul, ca se descurca mai greu”, a declarat cumnatul Alexandrei.

Scena tragediei a fost absolut terifianta: una dintre fetitele Alexandrei a fost gasita lovita de tren, in halta Branesti, iar femeia si alti doi copii au fost gasiti decedati la aproximativ 600 de metri in spatele garniturii care se deplasa cu 160 de km/h. 

Copiii care au murit in incindentul feroviar aveau doi, cinci si 12 ani, iar femeia avea in jur de 25-30 de ani, politistii gasind la fata locului un bilet de adio.

Femeia si copiii locuiau in localitatea ilfoveana Branesti. Potrivit unor surse, Alexandra ar fi fost gravida, insa aceasta informatie va fi verificata de Institutul de Medicina Legala. Potrivit reprezentantilor CFR Calatori, mecanicul trenului care a trecut peste cele patru victime va fi consiliat psihologic. 

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele si circumstantele in care o femeia si cei trei copii ai ei au murit dupa ce au fost calcati de tren, pe magistrala 800 Bucuresti-Constanta. 

sursa: Click.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img