joi, 25 aprilie, 2024

Mama tanarului arestat pentru uciderea fetei in padurea de la Botosani il considera nevinovat: “Acopera pe cineva”

Distribuie:

Publicat:

Se complica ancheta in cazul crimei intre elevi, din Botosani! Mama adolescentului care a ucis la 16 ani spune ca fiul ei este victima colaterala si ca altcineva ar fi injunghiat-o pe Petronela Mihalachi. In plus, telefonul fetei de 18 ani a disparut misterios. Elevul acuzat de omor a fost arestat, dupa ce si-a recunoscut faptele.

"Si noi putem fi victime" – este mesajul elevelor din Botosani, dupa ce si-au pierdut colega, ucisa intr-o padure de la marginea orasului. Chiar inainte de crima, una dintre ele a vorbit cu Petronela Mihalachi. Ciudat este ca telefonul fetei nu a fost gasit de anchetatori la locul tragediei. 

"Eu am vorbit cu ea in seara aia, la 6 jumate, cand am iesit de la scoala si i-am zis daca poate sa-mi aduca cheia de la apartament ca nu am cu ce sa intru in casa. Si ea a zis ca nu-i acasa si se grabea", povesteste Magdalena, colega de camera a tinerei ucise.

Adolescentul acuzat de crima a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Ar fi avut discernamant, potrivit unor surse din ancheta. Din Italia, mama lui lanseaza o ipoteza-soc. 

"Vreau sa iasa la lumina doar adevarul. Chiar daca trebuie sa plateasca vinovatul. Fiul meu nu a fost singur si probele vorbesc. Doar ca nu vrea sa spuna cum s-a intamplat si cine a fost cu el", a scris pe Facebook mama elevului acuzat de omor.

Dar procurorii nu iau in calcul aceasta varianta si il considera unic vinovat pe elevul de 16 ani. Tragedia putea fi prevenita, cred oamenii. Tanarul suspect a marturisit pe Facebook ca vrea sa-si spuna capat zilelor din cauza unei relatii interzise. Dar nimeni nu i-a luat in serios mesajul.

Elevul va fi supus unei expertize psihiatrice. La audieri, va fi chemata si iubita lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img