News Flash:

Mamica eminenta pe locul trei la BAC

13 Iulie 2016
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
Poveste emotionanta la Vaslui dupa ce o eleva, care a devenit de curand mama, a reusit sa obtina a treia nota pe judet la examenul maturitatii.

Maria Elisa Palimaru din Laza a dovedit ca, printre scutece si biberoane, printre nopti nedormite si responsabilitatea de mama, se poate face performanta. Maria a dat o lectie de viata tuturor copiilor care nu stiu de greutati si carora parintii le ofera totul dar, care nu invata si care poate nici macar nu au luat bacalaureatul.

Faptul ca a devenit mama si naveta pe toata perioada studiilor au ambitionat-o pe Maria si au determinat-o sa obtina una dintre cele mai mari note din judet. Absolventa a Liceului "Mihail Kogalniceanu", Maria a luat examenul de bacalaureat cu media 9.90 la Limba si Literatura Romana, si 10 la Istorie si Geografie.

"Vreau sa urmez Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si sa devin arheolog. Voi face primul an la distanta, deoarece este inca mica fetita, are abia sapte luni. Din anul II aa vrea sa ma transfer la zi", a declarat Maria-Elisa Palimaru.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0827 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026217 (s)