vineri, 26 aprilie, 2024

Managerului Spitalului MALAXA a fost DEMIS

Distribuie:

Publicat:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți că a luat decizia demiterii managerului Spitalului Malaxa, Florin Secureanu.

 “Este o situație dificilă la Spitalul Malaxa din Capitală în acest moment. Am fost informată că o echipă a DNA se află la Spitalul Malaxa. Din acest moment, acțiunea demarată de ieri dimineață de Corpul de control al primarului general încetează, pentru că nu putem să suprapunem o cercetare a Corpului de control al primarului general peste o anchetă a DNA. Din primul moment în care am aflat că DNA se află la Spitalul Malaxa și investighează activitatea managerului care este în această funcție de nouă ani de zile am luat decizia demiterii acestuia, iar pe parcursul zilei de astăzi voi anunța care va fi, prin dispoziție, conducerea interimară a acestui spital. Nu puteam să mergem mai departe cu această conducere, cu atât mai mult cu cât încerc de ieri dimineață să iau legătura cu domnul manager și pur și simplu se ascunde atât de reprezentanți Primăriei, cât și de cei ai Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din Capitală”, a spus Firea, prezentă la redeschiderea Observatorului Astronomic “Vasile Urseanu”.

“Eu nu am schimbat niciun manager de spital, am mers pe buna credință a fiecăruia dintre ei, am considerat că cel mai bun audit sau cea mai bună dovadă despre activitatea lor să nu am idei preconcepute și să vedem care va fi rezultatul muncii lor. În ce privește conducerea Spitalului Malaxa, iată că au apărut aceste evenimente pe care eu le-am aflat din presă și am luat ieri dimineață decizia acțiunii Corpului de control al primarului, iar astăzi, din momentul în care DNA a ajuns la Spitalul Malaxa, am luat decizia demiterii managerului”, a adăugat Firea.

sursa:AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img