joi, 28 martie, 2024

Mananca miere cu nuca in fiecare zi ! Vezi beneficiul

Distribuie:

Publicat:

Mierea de albine reprezinta o sursa excelenta de substante benefice sanatatii, plecand de la zaharurile naturale ce-ti confera energie si ajungand la enzime si alti compusi organici ce-ti stimuleaza sistemul imunitar si iti fortifica organismul.

Nucile sunt folosite inca din antichitate si larg apreciate pentru capacitatea lor de vindecare. Reprezinta o sursa extraordinara de grasimi naturale, acizi grasi Omega 3 (deosebit de benefici pentru sanatatea sistemului cardiovascular), iod (substanta indispensabila bunei functionari a glandei tiroide) precum si o multime de alti compusi care sustin sanatatea organismului.

Uite o cura pentru imbunatatirea sanatatii, bazata pe preparatul format din amestecul de nuci si miere, ce imbina calitatatile celor doua super-alimente. Iti va intari sanatatea si vei obtine o multime de beneficii, in plus il poti include in dieta de zi cu zi si este si foarte delicios.

Cum se prepara:

Amesteca jumatate de kilogram de miez de nuca (de preferat maruntit in prealabil) cu 500 g de miere de albine (de preferat poliflora), apoi lasa-l la macerat 2-3 zile intr-un vas inchis ermetic, intr-un loc ferit de lumina si racoros.

Cum se administreaza:

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, ia o lingura din acest amestec si nu mai manca nimic timp de jumatate de ora, dupa care poti reveni la regimul normal.

Acest remediu poate trata anemiile, calmeaza durerile de cap si iti confera o stare generala de bine. De asemenea, combate hipertensiunea arteriala, ulcerul si problemele gastrice. Este foarte util celor care tin dieta, deoarece furnizeaza organismului o multime de nutrienti necesari bunei functionari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img