vineri, 29 martie, 2024

Mandate de executare a pedepsei au fost puse in aplicare de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

  În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea și o sentință penală de încarcerarea într-un centru pentru minori.

În ziua de 30 noiembrie 2022, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au identificat în municipiul Vaslui, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Horia, județul Neamț.

Pe numele acestuia, Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 4 luni.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

**

În ziua de 1 decembrie 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au identificat în comuna Solești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 3 ani și 8 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, în luna iulie 2019. Aceastea au fost săvârșite în regim real cu altă infracțiune la regimul rutier săvârșită în luna ianuarie 2018.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

***

        În aceeași zi, 1 decembrie 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au identificat, în municipiul Vaslui, un minor de 16 ani, domiciliat în aceeași localitate.

        Pe numele acestuia, Judecătoria Vaslui a emis o sentință penală de internare într-un centru de detenție pentru minori, pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și furt.          

        Persoana a fost escortată și încarcerată la Centrul de detenție Brăila – Tichilești, județul Brăila.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img