News Flash:

Mandate puse in aplicare de politistii vasluieni

23 Ianuarie 2023
391 Vizualizari | 0 Comentarii
FB IMG 1673891700136

  În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea.

În ziua de 18 ianuarie 2023, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat în comuna Băcani, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în aceeași zi, Judecătoria Aleșd (județul Bihor) a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală”.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

**

În ziua de 19 ianuarie 2023, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au căutat și depistat în comuna Băcești, județul Vaslui, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în aceeași zi, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani, 4 luni și 15 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0875 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031967 (s)