vineri, 26 aprilie, 2024

Manelist, amendat de un politist! Discutia halucinanta a ajuns pe retelele de socializare : ”Sa moara familia mea daca nu…”

Distribuie:

Publicat:

Manelistul Costel Biju a fost surprins blestemând un polițist. Cântărețul de manele se afla într-o benzinărie, unde nu purta mască de protecție. Acesta a purtat o discuție calmă cu polițistul care l-a amendat, dar în care îl amenință, cu blestemele. Prezentă la discuția dintre Biju și polițist era și prietena cântărețului. Polițistul a întrebat dacă este amenințat, iar răspunsul a fost negativ.

Amendă cu blesteme

Costel Biju s-a ales cu o amendă de 500 de lei. Polițistul i-a citit regulamentul, i-a explicat ce a greșit și l-a înștiințat care este valoarea sancțiunii. Manelistul și-a luat în brațe iubita și a mers către omul legii cu buletinul în mână, întrebându-l dacă plătește amenda. Răspunsul polițistului a fost afirmativ, iar în acel moment a ieșit blestemul din gura celebrului Biju: ”Te blestem, să moară familia mea! Deci să moară familia mea dacă nu te blestem!” Agentul l-a rugat să înceteze. ”Pregătește-te, în 15 zile…”, continuă Biju.

Polițistul întreabă: ”De ce să mă pregătesc?” ”Nu știu, mă duc la biserică să fac…”, spune Biju. ”Adică mă amenințați?”, îl întreabă agentul. ”Nu ameninț, ferească Dumnezeu!”, adaugă manelistul. În cele din urmă, Biju a semnat procesul verbal în care recunoaște că a greșit.

Spre sfârșitul discuției, Biju își întreabă un prieten, pentru a-l speria pe polițist: ”Bă, ce s-a întâmplat cu gaborul ăla care ți-a luat permisul?” 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img