vineri, 29 martie, 2024

Mara Banica trece prin momente de groaza cu fiul sau, Dima!

Distribuie:

Publicat:

Mara Banica este foarte suparata, dupa ce fiul ei, Dima, a fost batut in fata clasei de catre o profesoara.

Mara Banica si fiul sau, Dima, trec prin momente grele, deoarece jurnalista a aflat ca o profesoara trimisa de la inspectoratul scolar de sector ca sa predea si sa-i indrume pe elevi, a ajuns sa-i bata si sa ii jigneasca.

”Femeia asta a venit sa predea la clasa lui Dima astazi, trimisa de inspectoratul scolar de sector. Mi-a batut copilul rau, in fata clasei. A jignit o alta fetita. Apoi a plecat acasa. Ma intreb eu, asa, bulversata, plina de frustrari si amaraciuni…cum imi trimit eu copilul maine la scoala? Ce-i spun?”, este mesajul transmis de Mara Banica pe social media.

Jurnalista Mara Banica a vorbit, prin legatura telefonica, la un jurnal de stiri, despre situatia in care se afla alaturi de fiul ei, Dima, dar si despre faptul ca parintii sunt foarte suparati si revoltati pe intreaga situatie.

”Doamna pe care o avem la clasa e o femeie tare blanda, a inceput sa planga cand a auzit. Copilul e speriat, nu mai vrea sa mearga. O sa stam de vorba cu el. Ceilalti copii au fost jigniti. Una dintre fetite nu a fost scoasa din ‘proasta’. Nu pot sa imi explic cum a putut inspectoratul sa faca o asemenea alegere, sa trimita pe aceasta femeie, asta e invatamantul romanesc in proportie de 60%. Copilul inteligent este nastrusnic. Cu el trebuie lucrat, acolo trebuie sa semeni. Toti parintii sunt foarte suparati. Pe de alta parte sunt bucurosi ca au scapat de femeia asta, dar speriati ca maine vine altcineva. Nu poti sa iti imaginezi cat de frustrata ma simt. I-a facut cineva vreun test psihologic?”, a spus Mara Banica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img