miercuri, 17 aprilie, 2024

Maratonul Rapelului. Teleormanul revine la normalitate!

Distribuie:

Publicat:

Al doilea maraton de vaccinare s-a încheiat în această seară la Alexandria. În cele 3 zile de la debut, s-au prezentat la rapel 1876 de persoane. Au ales, totodată, să se imunizeze în cadrul campaniei de vaccinare organizate în Teleorman, alte 342 de persoane, din care 147 cu prima doză de vaccin BioNTech/Pfizer, iar alte 195 de persoane cu Johnson&Johnson, cu regim de administrare monodoză.

De asemenea, sâmbătă s-a vaccinat în cadrul Maratonului, cu prima doză din serul Pfizer/BioNTech şi cea mai tânără persoană, o adolescentă de 12 ani.
Mulţumim tuturor participanţilor la cel de-al doilea Maraton al Vaccinării în judeţul Teleorman, organizat la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria!

Mulţumim medicilor, asistenţilor, voluntarilor, tuturor persoanelor şi instituţiilor implicate în buna organizare şi desfăşurare a campaniei de vaccinare şi, nu în ultimul rând, presei care ne-a sprijinit timp de trei zile, pe tot parcursul acestei acţiuni de vaccinare anti-Covid!

Alături de preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, dl. Adrian Ionuţ Gâdea şi d-na Raluca Fedeleş, care s-au implicat personal şi instituţional, Consiliul Judeţean Teleorman le mulţumeşte pentru decizie tuturor persoanelor care s-au imunizat anti-Covid la acest Maraton.

Campania de vaccinare fără programare, prin prezentare directă, a fost organizată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Judeţean Teleorman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img