marți, 16 aprilie, 2024

Marcel Ciolacu: Acest Guvern este căzut. Klaus Iohannis este vinovat pentru tot! / VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că actualul Guvern Cîțu este căzut, în orice situație. Fie că va pica prin moțiune de cenzură, fie că se schimbă structura guvernamentală ca urmare a demisiei miniștrilor USR-PLUS.

”Acest Guvern este căzut, indiferent cât vorbim noi de moțiuni sau de nemoțiuni. Fie cade prin moțiune, fie își dau ăștia de la USR-PLUS demisia, Guvernul este căzut. În 45 de zile trebuie să vină la vot în Parlament, după demisia miniștrilor USR-PLUS, nu este altă cale (…) Acest guvern este căzut, dar problema mare este să găsim soluții. Nu trebuie să căutăm soluții pentru a pica un guvern și apoi să vină același guvern, aceeași Mărie, cu altă pălărie. În acest moment, principalul vinovat este Klaus Iohannis, cel care trebuie să vină public și să spună că a greșit, că a încălcat Constituția, că a pus acest Guvern și a ieșit ce a ieșit. Singura soluție în acest moment sunt alegerile anticipate.

Vouă vi se pare că cineva guvernează România? Nu, toate ministerele s-au privatizat la locul muncă. Nu există nicio coordonare, nu există nicio colaborare. În acest moment, România nu este guvernată, merge din inerție.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img