joi, 28 martie, 2024

Marcel Ciolacu, laudat ca la un concert de un fost ministru: ‘Doar Stefan Banica Junior mai umplea sala asa’

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Culturii Lucian Romașcanu a declarat, joi, despre Marcel Ciolacu care a fost reales lider al PSD Buzău, că „doar Ștefan Bănică Junior mai umple sala așa”. La rândul său, Paul Stănescu a spus despre Ciolacu ca a găsit PSD „ca un tren într-o gară abandonată” și „l-a pus pe șine”, anunță MEDIAFAX.

„Ce vreau să vă spun este doar atât, faptul că poate doar Ștefan Bănică Junior mai umplea sala așa, proba caracterului se dă în astfel de momente. (…) Una din marile calități ale lui Marcel este de a aduce oameni împreună și faptul că noi suntem împreună, aici, cred că i se datorează”, a declarat senatorul PSD Lucian Romașcanu, joi seară, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.

De asemenea, secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a declarat că, atunci când a venit la conducerea interimară a partidului, Marcel Ciolacu a găsit „un tren pe o linie moartă într-o gară abandonată” pe care l-a „pus pe șine”.

„După ce a venit Marcel (Ciolacu – n.r.) la conducerea interimară, vreau să vă spun că am găsit o organizație, din punct de vedere organizatoric, financiar și așa mai departe, la pământ, cu totul. Marcel a reușit într-o perioadă scurtă, într-adevăr, partidul nostru era ca un tren așa, suntem mulți, pe o linie moartă într-o gară abandonată, Marcel a reușit, prin tot ce a făcut într-o perioadă așa de scurtă, să pună trenul pe șine. Sigur, nu se mișcă foarte repede, se mișcă încet, dar sunt sigur, că are capacitatea, împreună cu toată echipa, să prindem și viteză”, a subliniat Stănescu.

Marcel Ciolacu a fost reales, joi, președinte al organizației județene a PSD Buzău. El a spus la congresul extraordinar al filialei social-democrate că vrea să facă parte din echipa de conducere a partidului de la nivel central, dar a precizat că nu a luat încă o hotărâre în ceea ce privește candidatura la șefia PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img