joi, 28 martie, 2024

Marcel Ciolacu reactioneaza dur in timpul conferintei lui Ludovic Orban: Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a va relaxa pe malul lacului!

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Marcel Ciolacu și-a exprimat nemulțumirea referitoare la anunțurile premierului, duminică, în timpul conferinței organizată de Ludovic Orban la Vila Lac 1, acolo unde șeful Guvernului se află în autoizolare.

„Mă așteptam, și cu siguranță nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunțe astăzi un PLAN DE MĂSURI CONCRETE pentru #protejarea cetățenilor și testarea lor cât mai rapidă.

Mă așteptam, și cu siguranță asta așteptau și antreprenorii români, ca premierul Orban să anunțe astăzi MĂSURILE CLARE ȘI CONCRETE ce vor fi adoptate pentru a proteja #locuriledemuncă și #mediuldeafaceri românesc.

#PSD a propus deja mai multe măsuri simple și concrete după consultările cu patronatele și firmele românești. IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie.

În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul.

Cu siguranță, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajați și angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă!

Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziți-vă la realitate, lăsați sfaturile și apucați-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu!

#GuvernatiNUmaiMimati”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook, în timpul conferinței premierului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img