vineri, 19 aprilie, 2024

Marcel Toader le pune in garda pe fete: “Nu-s usa de biserica, nu-s barbatul ideal”

Distribuie:

Publicat:

Marcel Toader (55 de ani) s-a despartit, la inceputul anului, de Maria Constantin ( 31 de ani), cea de a sasea sotie, dar tot mai crede in institutia casatoriei. Din pacate, ii va fi cam greu sa mai gaseasca pe cineva, mai ales dupa ce a postat pe Facebook un filmulet in care asculta melodii cu versuri care il reprezinta.

Marcel Toader nu are noroc in dragoste si pace! I-au trecut prin dormitor si vedetele Ana Maria Ferentz, Gabriela Cristea si Maria Constantin, de care a divortat cu scandal, insa, in total, a bifat sase casnicii. Din ianuarie, de cand a divortat de Maria, el a mai curtat cateva femei, fara sa se lege nimic, aflandu-se inca in asteptarea unei mari iubiri.  Marcel pozeaza in barbatul elegant, serios, insa iata ca la volan asculta piese care nu-l pun intr-o lumina buna, caci versurile ar pune pe fuga pe oricine.

”Am facut la viata mea destule: bauturi, femei si nebunii/ Dar de mine ce se poate spune <sunt un tata bun pentru copii>/ Si ca orice om de rand in viata am facut greseli, am si iertat/ Am pacate, recunosc si gata/ Vreau sa mor cu sufletul impacat/ Nu sunt barbatul ideal pentru o femeie/ Nici usa de Biserica nu pot sa spun/ Nu sunt prietenul perfect si am defecte/, Dar imi iubesc familia ca un nebun”.

In dreptul acestui filmulet, cu care face ravagii pe Internet, omul de afaceri a mentionat:“Cum de nu s-a gandit nimeni sa faca un CALL CENTRU, unde ai putea sa suni, sa povestesti, sa le zici ca nu ai nici o dispozitie si cat de greu iti este? Pentru ca mai apoi sa vina dupa tine o masina , care sa te plimbe prin tot orasul nocturn, pe melodia preferata.

Marcel Toader a avut sase divorturi cu scandal
Sarmantul om de afaceri s-a insurat cu toate femeile pe care le-a iubit. Prima sotie a fost o frantuzoaica. A urmat jucatoarea de tenis Catalina Cristea, dar iubirea lor s-a evaporat rapid, despartindu-se dupa doar un an si patru luni de la casatorie. Apoi, Marcel Toader o convins-o pe cantareata Anamaria Ferentz sa spuna ”DA”,  la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut. Divortul dintre cei doi s-a lasat cu acuzatii de violenta extrema, ea sustinand ca ar fi fost agresata din cauza geloziei fostului rugbyst. Marcel s-a recasatorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mica decat el, fiica primarului din Berceni. A urmat Gabriela Cristea, in 2008, cei doi separandu-se in 2013, circul mediatic de atunci fiind unul de pomina. Acuzatiile legate de disparitia unor mari sume de bani din contul ei si gelozia dusa la extrem au facut deliciul publicului. Iar in urma cu cinci luni, Marcel Toader a pus punct si relatiei cu Maria Constantin, pe care a acuzat-o de infidelitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img