vineri, 19 aprilie, 2024

Marcel Vela spune ca jurnalistii nu sunt anchetati: ‘Le-am cerut colegilor sa foloseasca alte metode’

Distribuie:

Publicat:

Marcel Vela spune că dosarul despre scurgerea de informații din interiorul unor instituții nu îi vizează pe jurnaliști, așa cum s-a anunțat, în cursul zilei. Vela a precizat, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, că jurnaliștii sunt ținta unor ”intoxicări”, iar anchetatorii încearcă să afle cine dă informații false din interiorul instituțiilor statului, în plină stare de urgență cauzată de epidemia de coronavirus.

”E o regretabilă confuzie că s-a înțeles că dosarele penale le-ar avea jurnaliștii. Nu au jurnaliștii nicio legătură cu aceste dosare. Nu au fost amenințați jurnaliștii. E o suspiciune de intoxicare a mai multor jurnaliști. Suntem singuri că ele nu sunt întâmplătoare. Panica, știrile false, fac foarte mult rău într-o situație de urgență. Cei care vor să destabilizeze, să profite de această situație trebuie găsit și stopat ca să nu mai dea știri pe surse, știri false.

E o măsură poate cam nelalocul ei. Le-am cerut colegilor să folosească alte metode. Un jurnalist poate comunica telefonic că a dat o știre falsă.”, a declarat Marcel Vela.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img