joi, 18 aprilie, 2024

MARCU IULIAN ADRIAN-OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT

Distribuie:

Publicat:

Pe Marcu Iulian Adrian, candidatul din partea Partidului Miscarea Populara (PMP) la functia de primar al comunei Dimitrie Cantemir, il caracterizeaza simplitatea omului crescut la tara, este gospodar, credincios  si respectuos. Telurile pe care isi doreste sa le atinga daca va obtine functia de edil al comunei au la baza problemele cu care se confrunta cetatenii in mod direct. Marcu Adrian, spune despre el ca este candidatul perfect caci, prin functia pe care o detine la acest moment,cea de presedinte al Asociatiei Crescatorilor de Animale, dar si toata experienta sa de cand activeaza in domeniul zootehniei. Stie exact care sunt nevoile fermierilor, stie ca principala sursa de hrana a locuitorilor comunei sta in roadele pamantului si mai stie in acelasi timp ca, daca nu muncesti cot la cot cu omul si nu intri in asentimentul problemelor sale, nu poti rezolva nimic.
 
Pe Marcu Iulian Adrian tot satenii l-au indemnat sa candideze in data de 05 iunie in speranta ca el, va reusi sa schimbe fata comunei si sa le inteleaga doleantele. I-au oferit incredere si sutinere pentru a da start unei functii politice pe care nu a mai detinut-o pana acum.

Au nevoie de un microbuz care sa tranziteze comuna frecvent, au nevoie de o casa in care sa-si faca pomenile mortilor, au nevoie de un centru de colectare a laptelui, au nevoie de curatenie, de voie buna, de tot ce inseamna un om gospodar.

Marcu Iulian Adrian, isi doreste pentru mandatul sau sa le demonstreze cetatenilor comunei Dimitrie Cantemir ca se poate si mai bine, ca agricultura poate hrani gurile satenilor comunei si nu numai, ca impreuna pot face performanta in sectorul zootehnic si ca va asculta fiecare doleanta a acestora si va cauta rezolvari pentru fiecare in parte.

“ADRIAN MARCU, scrisoare de intentie catre locuitori

Buna ziua, ma numesc Adrian Marcu si intentionez sa cred ca dumneavoastra, locuitorii comunei Dimitrie Cantemir, ma vreti ca primar. In primul rand, vreau sa va garantez ca este o onoare pentru mine sa primesc sustinerea locuitorilor, ce este una neconditionata, care ma ambitioneaza sa cred ca voi fi primarul pe care l-ati asteptat de atata timp.

Impreuna cu dumneavoastra si echipa mea, vom reusi sa dezvoltam locul natal in asa fel incat fiecare dintre noi sa poată sa realizeze cate ceva si sa isi vada familia cu zambetul pe buze.

Sunt un om al faptelor si nu al vorbelor, imi place munca si nu imi este rusine sa ma murdaresc pe maini de pamant. Dupa cum stiti, sunt considerat un bun fermier si un bun gospodar. Acest lucru reiese si din faptul ca in anul 2014, colegii mei de breasla (fermierii), m-au propus si am fost ales sa ii reprezint ca presedinte al Asociatiei Crescatorilor de Animale din comuna. V-am fost si o sa va fiu aproape sa va ofer sprijin ori de cate ori aveti nevoie de mine.

Pentru simpatia si aprecierea pe care mi-ati aratat-o in nenumarate randuri, va rog ca duminica, 5 iunie, 2016, sa va prezentati la vot si sa imi acordati un vot de incredere pentru functia de primar al comunei Dimitrie Cantemir. Doar impreuna putem dezvolta si ingriji comunitatea, sa atragem investitori, sa dezvoltam infrastructura si sa reusim sa ne fructificam produsele pamantului si ale animalelor de care ne ingrijim zi de zi.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img