News Flash:

Marea anulare: se dau banii înapoi pentru românii care au fost amendați din cauza documentului PLF

21 Ianuarie 2022
850 Vizualizari | 0 Comentarii
bani

Vești neașteptat de bune pentru românii care au fost amendați, din cauza faptului că nu au completat celebrul document PLF.

De asemenea, românii care au primit amenzi și încă nu au apucat să le plătească pot sta liniștiți, deoarece acestea vor fi anulate.

Aceste măsuri sunt prevăzute în cadrul unui proiect de lege ce urmează să fie depus la Camera Deputaților, de către europarlamentarului USR, Vlad Gheorghe.

De ce s-au răzgândit autoritățile

Europarlamentarul susține că, în această speță, avem parte de o situație absurdă ce trebuie remediată.

„Anulăm amenzile PLF și returnăm banii plătiți.

Am inițiat textul legii în colaborare cu colegii mei – parlamentarii USR Stelian Ion și Silviu Dehelean – care o vor și depune în Camera Deputaților.

Noua lege prevede:
– Anularea amenzilor;
– Restituirea amenzilor plătite în 30 de zile;
– Păstrarea datelor înregistrate pentru 6 luni.

Demersul nostru va repara o situație absurdă pe care PSD-PNL-UDMR a creat-o și pe care autoritățile se fac că n-o văd și n-o înțeleg. Românii n-au fost informați din timp cu privire necesitatea completării formularului la intrarea în țară. S-au trezit direct cu amenzile DSP acasă.

Foarte mulți români au completat formularul PLF și tot degeaba. Autoritățile nu i-au mai găsit în baza de date și tot au primit amenzi. Alți români trec granița zilnic pentru a merge la muncă, prin urmare au primit deja mai multe amenzi de mii de lei. Este absurd.

Încă o măgărie aruncată în fața cetățenilor de bună credință din partea unor conducători incompetenți și iresponsabili. Aceștia sunt marii specialiști PSD-PNL-UDMR cu experiență care ne conduc țara.

Nu renunțăm și nu lăsăm lucrurile așa. Dreptatea trebuie să câștige. Bunul simț trebuie să câștige. Și totul pleacă de la legi corecte și bine făcute pentru interesul cetățenilor. Voi ne-ați ales, noi doar trebuie să ne facem treaba”, a transmis europarlamentarul, pe pagina sa de Facebook.

Îți amintesc faptul că amenzile sunt destul de mari pentru românii care intră în țară și nu completează, în termen de 24 de ore, acest document PLF. Vorbim despre sume cuprinse între 2.000 și 3.000 de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039997 (s)