News Flash:

Marea Neagra, burdusita de nave militare

8 Martie 2014
2506 Vizualizari | 0 Comentarii
Cele 12 porturi militare de la Marea Neagra sunt burdusite acum de nave militare, avioane, elicoptere si trupe de asalt.

Distrugatorul american USS Truxtun este asteptat sa soseasca in portul Constanta pentru exercitii comune cu Romania si Bulgaria.

Nava are aproximativ 300 de militari la bord. Fregata americana USS Taylor se afla deja in Marea Neagra, din luna februarie, conform Stars and Stripes.

Nava-amiral a Flotei a 6-a americane, USS Mount Whitney, se afla si ea in Marea Neagra. In plus, portavionul George Bush (CVN 77), aflat in Marea Mediterana, este pus in stare de alerta inca din 27 martie.
Crucisatoare, fregate si avioane

Flota Rusiei in Marea Neagra detine, conform intelegerilor internationale, doua crucisatoare, din care unul pregatit pentru luptele antisubmarin, un distrugator purtator de rachete, doua fregate, un submarin cu motorizare diesel (clasa Kilo), nave de asalt.

Mai mult, flota include si circa 3.000 de puscasi marini din cadrul Brigazii 810, 20 de elicoptere antisubmarin, 10 avioane de transport si 22 de avioane de atac de tip Sukhoi-22.
12 porturi militare in Pontul Euxin

Iata unde sunt cantonate trupele si navele: Mangalia (Romania), Constanta (Romania), Odesa (Ucraina), Sevastopol (Ucraina), Kerci (Crimeea), Novorosisk (Rusia), Soci (Rusia), Sukumi (Georgia), Poti (Georgia), Eregli (Turcia), Varna si Burgas (Bulgaria).

Sursa: Libertatea.ro

distrugatorul uss truxtun ucraina crimeea rusia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033782 (s)