vineri, 19 aprilie, 2024

Margherita de la Clejani, un nou dosar penal. Reactia halucinanta a vedetei dupa ce a lovit si amenintat doua femei: „Iubesc Politia Romana”

Distribuie:

Publicat:

Margherita de la Clejani s-a alea cu un dosar pentru lovire și alte violențe după ce ar fi bătut și amenințat două angajate ale unei firme imobiliare. Potrivit unor surse Wowbiz.ro, fiica Clejanilor a apelat la serviciile agenției pentru a vinde un apartament.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului .

În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au declarat surse autorizate, pentru Wowbiz.ro.

Reacția acidă a Margheritei

Vedeta a fost surprinsă la magazinul de haine pe care îl deține și a făcut câteva declarații pentru reporterii unei emisiuni televizate. Margherita le-a întins o insignă pe care scria „Inspectoratul General al Poliției Române” și le-a cerut acestora să plece. Totodată, ea a avut o replică acidă și le-a spus jurnalițtilor să se îmbrace mai bine dacă doresc să discute cu ea.

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română”, a spus Margherita. 

„Întrebați Poliția, nu pe mine. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa. Aici vin televiziuni din America și de la Hollywood. Fiți liniștiți, că Margherita e aici pe Calea Victoriei și nu va ajunge nicăieri. Iubesc Poliția Română”, a mai spus artista.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img