joi, 25 aprilie, 2024

Margherita, taxata dur de Dani Otil. Prezentatorul TV s-a luat de fiica Clejanilor in direct: „O sa fiu sincer cu tine…”

Distribuie:

Publicat:

Dani Oțil nu a pierdut ocazia să-i atragă atenția Margheritei de la Clejani pentru comportamentul tinerei din ultima perioadă. Prezentă la emisiunea matinală pentru promovarea noului ei clip, artista a fost luată la rost de prezentatorul TV.

Accidentul în care a fost implicată Margherita se face cu greu uitat. Dani Oțil nu a menajat-o pe fiica Clejanilor și după ce a lăsat-o pe cântăreață să vorbească despre noua ei piesă, prezentatorul TV a întrebat-o dacă mai are voie să conducă.

Fiica Clejanilor a răspuns imediat că în prezent nu are permis de conducere. Ea spune că nimeni nu ar trebui să o judece, pentru că i se putea întâmpla oricui să treacă printr-un accident.

„Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”, a spus ea.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img