vineri, 29 martie, 2024

Maria Ciobanu RUPE TACEREA: “I-ati terfelit numele baiatului meu”

Distribuie:

Publicat:

Celebra cantareata de muzica populara e extrem de suparata pe Alexandru Patrascu, artistul care s-a recomandat ca fiind “fiul adoptiv al vedetei”.  Maria Ciobanu a subliniat in cadrul unui interviu ca ea are un singur baiat: pe Ionut Dolanescu si doua fete: Leontina Vaduva si Camelia Ciobanu.

Maria Ciobanu a spus ca gestul tanarului artist de muzica populara a avut ca rezultat terfelirea baiatului ei cu Ion Dolanescu.

“Astia sunt cei trei copii ai mei si am sase nepoti. Sa nu mai spuna acest baiat ca e fiul meu. (…). Umbla cu vorba de colo-colo, cu minciuni. Pai cum sa spuna ca e fiul meu adoptiv? Pai, l-am primit la mine in casa, ca am vrut sa-l ajut. (…) A venit la mine acasa si l-am sfatuit sa-si indrepte gandurile catre alta meserie, ca nu merge cu cantatul. (…). Esti mincinos si cu asta am spus tot, la revedere! Dar cu sa spuna ca e fiul meu adoptiv. Daca stiam ca e… nu vorbeam, pentru ca i-ati terfelit numele baiatului meu “, a spus Maria Ciobanu in cadrul emisiunii “Agentia VIP” de la Antena Stars.

Alexandru Patrascu e un tanar cantaret de muzica populara. El beneficiat de sfaturile Mariei Ciobanu, iar Ionut Dolanescu l-a ajutat in viata mult.

Maria Ciobanu este o interpreta de folclor romanesc. Repertoriul sau cuprinde peste 500 de piese inregistrate pe discuri la Radio si TV: “Lie ciocarlie”, “Aurelu’ mamii”, “Vantul de vara ma bate”, “Langa poarta am un tei” si multe altele. Artista de muzica populara are un baiat si doua fete: Ionut Dolanescu, Leontina Vaduva, Camelia Ciobanu.

Sursa: spynews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img