vineri, 19 aprilie, 2024

Maria Constantin si Catalin Cazacu! Ea a facut anuntul, dupa ce au fost fotografiati imbratisati

Distribuie:

Publicat:

Catalin Cazacu, unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Exatlon, a pus ochii pe una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul romanesc.

Cele doua vedete au fost filmate in ipostaze tandre, in cel mai extravagant club de pe malul lacului Herastrau.

In urma cu cateva zile, Maria Constantin si Catalin Cazacu au fost vazuti in Nuba, unul dintre cele mai luxoase cluburi din zona de nord a Capitalei, acolo unde acestia au iesit sa petreaca alaturi de cativa prieteni.

 Imbracati lejer si cu bun gust, cei doi au ales, contrar asteptarilor, sa se aseze la barul localului, si nu sa stea la o masa, asa cum procedeaza majoritatea vedetelor merg in Nuba.

La un moment dat, cand distractia era in toi, in jurul orei 3 dimineata, Catalin Cazacu si-a aratat deschis sentimentele fata de frumoasa artista. Fara prea mari menajamente si fara sa-i pese de ochii curiosilor, sportivul a imbratisat-o calduros pe senzuala blondina.

La randul ei, Maria Constantin a raspuns cu insufletire la gestul facut de Catalin Cazacu. Cei doi au ramas lipiti unul de celalalt pret de cateva minute. Mai mult decat atat, in momentul in care Maria a inceput sa se miste pe ritmurile muzicii, Catalin a parut de-a dreptul fermecat. Cu greu a putut sa-si ia ochii de la senzuala artista. 

Maria Constantin nu are timp de combinatii
”Este bun prieten cu o prietena de-ale mele. L-am cunoscut in seara respectiva in Nuba. Eu il stiam de la televizor. Am petrecut in club cateva ore, este un tip foarte tare. M-am distrat si m-am simtit bine in compania lui. Nu este nimic intre noi. Nu am timp de combinatii, sunt prinsa cu scoala in aceasta perioada”, a declarat Maria Constantin, in exclusivitate pentru Cancan.ro. 

Catalin Cazacu nu si-a revenit dupa Exatlon
”Eu am iesit tarziu din casa pentru ca nu m-am obisnuit cu fusul orar. Am iesit in club pentru ca nu puteam sa dorm. Acolo m-am intalnit cu niste prietene, am petrecut cateva ore, apoi am plecat acasa singurel. Eu sunt un tip foarte sociabil, asa ca am socializat”, a spus, la randul lui pentru Cancan.ro, Catalin Cazacu.

Maria Constantin a divortat de Marcel Toader la inceputul acestui an
Maria Constantin s-a casatorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. In varsta de 30 de ani, artista de muzica populara a mai fost casatorita o data, in timp ce fostul rugbist, de 55 de ani, avea cinci mariaje la activ. Iar de cand au inceput neintelegerile cu Maria Constantin si a acuzat-o de infidelitate, Marcel Toader a parut sa treaca prin momente grele, cu atat mai mult cu cat el a facut publice lucruri care tin de intimitatea cuplului.

Catalin Cazacu a fost parasit de logodnica
Ana Roman, fosta logodnica a lui Catalin Cazacu, a renuntat definitiv la sportiv. Tanara a marturisit ca a inceput sa se detaseze usor-usor de relatia avuta cu motociclistul si incearca sa se axeze mai mult pe viata profesionala, pe proiectele pe care le are. Vrea ca anul acesta sa nu se implice in nicio relatie, sa profite de libertate si de timpul petrecut alaturi de prietenele sale. Apartamentul din Bucuresti, unde cei doi stateau impreuna, ii apartine sportivului, dar el a lasat-o pe Ana Roman sa locuiasca in el, presupunand ca il asteapta. Dupa toata povestea care a avut loc, bruneta s-a decis nu numai sa il paraseasca, ci sa plece si din casa lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img