joi, 28 martie, 2024

Maria Sharapova afla la sfarsitul lunii Octombrie cand va reveni in tenis

Distribuie:

Publicat:

Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne amanat din nou, pana in luna octombrie, decizia in cazul apelului inaintat de jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapovasuspendata doi ani pentru dopaj, informeaza Agerpres.
TAS a precizat ca “va publica decizia in procedura de arbitraj intre Maria Sharapova si Federatia Internationala de tenis (ITF) in cursul primei saptamani din octombrie 2016”. Verdictul a fost asteptat mai intai pe 18 iulie, insa TAS l-a amanat initial pana pe 19 septembrie, pentru a lasa timp partilor “sa aduca elemente care sa raspunda diferitelor intrebari”.

Jucatoarea rusa a fost suspendata doi ani de Federatia Internationala de tenis, in data de 8 iunie, pentru dopaj cu meldonium, un medicament inclus de la 1 ianuarie pe lista produselor interzise de Agentia Mondiala Antidoping. Sharapova a anuntat ea insasi, pe 7 martie, rezultatul controlului pozitiv efectuat in timpul Openului Australiei din luna ianuarie si a recunoscut ca a continuat sa consume meldonium in 2016, afirmand ca nu era la curent cu noua lista a produselor interzise de AMA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img