vineri, 26 aprilie, 2024

Marian Godina face public filmul intreg al altercatiei dintre medic si politisti – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

„Sper ca domnului medic i se va intocmi dosar penal pentru ultraj. De fapt nu sper, asta ar fi urmarea fireasca in urma acestui video.” Este mesajul pe care l-a scris politistul Marian Godina in urma scandalului in care a fost implicat seful Sectiei obstetrica – ginecologie I de la Maternitatea Giulesti din Capitala, Ciprian Cristescu.

„Vad ca unii tot nu au inteles ca sunt usor manipulati de stiri aparute in presa. Este si cazul medicului care a fost “brutalizat” desi era pasager si “nu facuse nimic”. Va rog sa va formati acum o opinie corecta.Vizionare placuta! Sper ca domnului medic i se va intocmi dosar penal pentru ultraj. De fapt nu sper, asta ar fi urmarea fireasca in urma acestui video,” a fost mesajul politistului, insotit de un videoclip al incidentului.

In clipul postat de polisti, se poate vedea cum medicul Ciprian Cristescu refuza sa se legitimeze si adreseaza injurii politistilor.

Seful Sectiei obstetrica – ginecologie I de la Maternitatea Giulesti din Capitala, Ciprian Cristescu, implicat intr-un incident violent cu doi politisti care l-au oprit in trafic in cadrul unui control, a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima si pentru ca a adresat repetate injurii politistilor, spun reprezentantii Politiei Capitalei, care precizeaza ca cei doi politisti nu au raportat evenimentul superiorilor, in acest sens si pentru verificarea modului in care au intervenit politistii, fiind declansat un control.

Reprezentantii Politiei Capitalei spun ca la volanul masinii se afla o femeie care il insotea pe medic si careia i s-a solicitat prezentarea documentelor de identitate si verificarea cu aparatul etilotest, moment in care barbatul a coborat din masina si ar fi devenit recalcitrant, incercand sa impiedice testul pentru alcolemie si injurand politistii.

„Avand in vedere situatia creata, s-a incercat conducerea acestuia catre autospeciala de politie pentru indeplinirea procedurii de identificare, acesta opunandu-se. La momentul la care s-a ajuns la masina de politie, conducatoarea auto a adus cartea de identitate a barbatului. Au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, respectiv pentru refuzul de legitimare si pentru adresarea de expresii jignitoare, in conformitate cu prevederile legii, in cuantum de 500 de lei”, au declarat reprezentantii Politiei, scrie News.ro.

Potrivit acestora, cei doi politisti ai Brigazii Rutiere nu au raportat superiorilor incidentul din trafic, iar in acest sens si pentru verificarea modului in care au intervenit politistii fiind declansat un control.

„Mentionam ca, in conformitate cu legea, orice persoana are obligatia de a prezenta documentele de identitate la solicitarea politistilor”, subliniaza Politia Capitalei.

Seful Sectiei obstetrica – ginecologie I de la Maternitatea Giulesti din Capitala, Ciprian Cristescu, a fost implicat intr-un incident violent cu doi politisti care l-au oprit in trafic in cadrul unui control. Conform imaginilor postate pe Facebook, dupa o scurta discutie, medicul a ajuns sa fie tarat pe trotuar de cei doi politisti, in timp ce femeia care il insotea afirma ca ea a fost la volan, cA a avut alcoolemie 0 si ca sunt oameni respectabili.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img