joi, 28 martie, 2024

Marian Godina, mesaj pentru Klaus Iohannis: “Daca as fi Presedintele Romaniei…”

Distribuie:

Publicat:

Marian Godina ii spune lui Klaus Iohannis cum sa dea peste cap calculele PSD pentru gratiere si schimbarea Codului PEnal. El ii cere presedintelui sa faca mii de gratieri nominale.

“Daca as fi Presedintele Romaniei, mi-as umple o saptamana si as gratia individual vreo 2500 de detinuti dintre cel mai putin periculosi, cu pedepse mici, batrani, bolnavi, inchisi pentru gainarii, babute ce au mutat hotarul etc, si uite asa argumentul supraaglomerarii ar pica, toata lumea ar fi fericita si nu ar mai trebui nicio gratiere colectiva.

Aaa…si nici nu am mai cheltui bani pe referendum.

Romania poate deveni tara in care unul care a savarsit abuz in serviciu si a produs o paguba de 199.999 lei, deci sub 200.000 de lei, scapa nepedepsit, in timp ce unul care a condus fara sa poarte centura de siguranta a platit o amenda de 125 de lei (daca a avut bani sa o plateasca in 2 zile lucratoare) si a primit 2 puncte de penalizare care i se vor sterge abia peste 6 luni, dar care ii vor ramane mereu in cazierul auto.

Unde mai punem ca cel care alege sa nu poarte centura isi poate produce pagube doar siesi, exceptand cazul putin probabil in care, in urma unui impact, sare prin parbriz si loveste vreun pieton nevinovat de pe trotuar”, a scris celebrul politist pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img