vineri, 19 aprilie, 2024

Marian Godina: Sunt momente in care simti ca cineva isi bate joc de munca ta

Distribuie:

Publicat:

Politistul Marian Godina, care a generat o adevarata campanie de prindere a soferului fara permis care a produs un accident mortal apoi a fugit, scrie, pe pagina sa de Facebook, ca procurorul l-a lasat pe suspect sa plece acasa „liber ca pasarea cerului”.

„Procurorul nu a propus arestarea preventiva a soferului, astfel ca acesta a plecat acasa liber ca pasarea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toti cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele in care simti ca cineva isi bate joc de munca ta”, a scris politistul Marian Godina pe Facebook.

Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a decis, sambata seara, cercetarea in stare de libertate, fara vreo masura preventiva, a tanarului de 23 de ani care conducea fara permis si a produs un accident mortal dupa care a fugit. Tanarul, care si-a recunoscut faptele, a fost prins, vineri seara, cu ajutorul informatiilor primite pe Facebook, inclusiv dupa ce Marian Godina a lansat un apel public pentru ca oamenii care pot da detalii sa anunte Politia.

Decizia luata de procuror nu poate fi contestata.

Accidentul a avut loc miercuri dimineata, pe bulevardul Energeticienilor din Sectorul 2 al Capitalei. Victima, o femeie care, din primele cercetari, ar fi traversat neregulamentar, a murit la cateva ore dupa ce a fost internata in spital, arata Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere aratau ca, in accident, a fost implicat un autoturism marca Opel Vectra B argintiu, un model produs intre 1995 si 1999. Filmarile erau insa suficient de neclare din cauza luminii insuficiente si a distantei incat sa nu se poata observa numarul de inmatriculare al autourismului implicat in accident.

Inclusiv Marian Godina a publicat pe pagina sa de Facebook un apel pentru ca oamenii care pot da detalii sa anunte Politia Rutiera.

Anuntul politistului brasovean a avut peste 2.400 de distribuiri si cateva mii de comentarii. Unele dintre ele au continut detalii despre locul unde ar putea fi masina implicata in accidentul mortal.

Vineri seara, Politia Rutiera a identificat masina in spatele unui bloc din zona strazii Margeanului, in zona Pietei Rahova din Bucuresti. Autoturismul are urmele accidentului rutier produs miercuri dimineata. Suspectul, potrivit unor surse din cadrul Politiei Capitalei, are 23 de ani si nu are permis de conducere. El a fost retinut, sambata dimineata insa procurorul a decis ca nu este cazul sa ceara instantei arestarea preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img