miercuri, 24 aprilie, 2024

Marian Oprisan: Gabriel Oprea negocia cu ‘statul de drept’ functiile in PSD! Victor Ponta a ajuns presedinte cu ajutorul lui Basescu

Distribuie:

Publicat:

Vicepresedintele Marian Oprisan confirma dezvaluirile lui Liviu Dragnea, conform carora Gabriel Oprea i-a spus ca "a vorbit cu statul de drept", care i-a transmis ca Valeriu Zgonea trebuie sa fie numarul unu in partid, iar el numarul doi, dupa care a fost chemat de Oprea intr-un restaurant, iar acesta i-a comunicat ca a vorbit cu statul de drept, care ar fi fost de acord ca el sa conduca PSD.

 

„In ceea ceea priveste discutia relatata de dl presedinte Dragnea cu privire la faptul ca dl Gabriel Oprea a invocat statul de drept cand i-a propus lui Valeriu Zgonea sa fie numarul unu sau dlui Dragnea sa fie numarul unu si dl Zgonea numarul doi, am fost la discutia respectiva, ca i-am si zis: daca tu esti numarul unu si el numarul doi, eu ce sa fiu, numarul 15? Tot ce a afirmat dl Dragnea aseara este complet adevarat”, a spus Oprisan, la Antena3

„Domnul Oprea a spus ca m-a ajutat pe mine sa devin presedintele interimar al partidului in 2015. Imi pare rau ca s-a dus pe subiectul asta. Trebuie sa spun ce s-a intamplat atunci. (…) Eu imi dadusem demisia din functie, era luni dupa-amiaza, peste doua zile, miercuri, urma Comitetul executiv in care membrii Cex-ului trebuia sa aleaga presedintele interimar. Si domnul Oprea mi-a zis: «am inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul unu la partid si tu numarul doi, eu cu tine o sa conducem si Zgonea o sa fie asa». I-am spus: «Gabi, nu stiu ce ai inteles tu, dar eu miercuri voi candida si cred ca voi fi ales presedinte interimar al PSD». «Pai nu se poate, eu nu am inteles asta». Si pune mana pe telefon si suna la statul de drept. Nu stiu ce ii spunea cel cu care vorbea, dar el ii spune «Liviu nu stie nimic din ce mi-ati spus voi mie, adica el candideaza si zice ca va si castiga». Eu vin cu el la voi. Si eu zic: «stai putin, eu nu merg nicaieri, mi-ai zis ca vrei sa vorbim, am vorbit, ti-am zis ca o sa candidez, cred ca o sa castig, nu stiu ce ai vorbit, cu cine ai vorbit». Mi-a zis ca a vorbit cu Coldea la telefon". Seara, am fost sunat insistent de domnul Oprea sa ma intalnesc cu dumnealui la un restaurant prin Piata Amzei. In separeu, erau domnii Oprea si Zgonea. Ulterior, a avenit si domnul Oprisan. Mi-a spus Oprea: «Am vorbit la statul de drept si se accepta: tu o sa fii numarul unu, iar Vali Zgonea va fi numarul doi». Eu am zis: «Nu stiu cu cine ai vorbit si de ce ai vorbit, nu stiu de ce se baga Zgonea in asta. Partidul va hotari miercuri. Asta a fost discutia. Nu stiu daca la capatul celalalt al firului era domnul Coldea. Asa mi-a spus Oprea. Pe foarte multi colegi i-a deranjat ca domnul Oprea a avut foarte multe intalniri cu Codrin Stefanescu inainte de Congres. ”, a spus Dragnea marti seara la Antena3.

Vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, a rabufnit dupa ce Victor Ponta a declarat ca daca fostul sef al SRI, George Maior, precum si fostul prim-adjunct SRI, Florian Colde,a s-ar hotari sa dezvaluie ceea ce stiu despre Liviu Dragnea, liderul PSD ar primi „150 de ani de puscarie”.

„Eu ma indoiesc de aceste lucruri. Eu cred aceasta epoca a trecut. Cert este un singur lucru. Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si a lui George Maior.”, a spus Marian Oprisan, la Antena3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img