joi, 28 martie, 2024

Marian Vanghelie a agresat-o sau nu pe Oana Mizil?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi! „Ne-am certat, situația e puțin delicată”

Distribuie:

Publicat:

Fostul primar al Sectorului 5 a făcut primele declarații, după ce în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora și-ar fi agresat fizic soția, care ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului.

Presupusa bătaie pe care i-ar fi aplicat-o Marian Vangheliei Oanei Mizil a zguduit din temelii întregul showbiz. Se pare că femeia a ajuns sâmbătă, 24 iulie, la spitalul Elias din Capitală pentru îngrijiri de specialitate, după ce s-a certat cu soțul ei.

Ea a părăsit unitatea medicală duminică, 25 iulie, ajutată fiind de propriul frate. Pe fir a intervenit și poliția care a emis un ordin de restricție pe numele fostului primar al Sectorului 5.

Marian Vanghelie a ieșit public și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Oana Mizil și motivul pentru care aceasta a trebuit să ajungă de urgență la unitatea medicală. Chiar el a sunat la 112! 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img