vineri, 26 aprilie, 2024

Mariana Birică, la un pas de tragedie. Ce i s-a întâmplat artistei: „Dumnezeu nu

Distribuie:

Publicat:

Mariana Birică a fost la un pas de tragedie. În exclusivitate pentru Antena Stars, interpreta de muzică populară a dezvăluit ce s-a întâmplat. Vedeta face pregătiri intense pentru că își sărbătorește ziua astăzi.

Mariana Birică a mărturisit cum a fost la un pas de tragedie. Ce s-a întâmplat, dar și cine este responsabil de greșeala care putea provoca daune serioase. Ce a dezvăluit interpreta de muzică populară.

Mariana Birică a fost la un pas de tragedie

În timp ce artista era plecată la un fin la majorat, Lazăr, un baiat care canta și pe care interpreta l-a lăsat la ea acasă, a fost la un pas să provoace un incendiu. Mariana Birică susține că tânărul și-a pus la uscat pantalonii, pe hotă, deasupra aragazului deschis.

Pentru că spăla vasele, tânărul nu a fost atent, iar pantalonii au căzut pe aragaz și s-au ars. Mariana Birică îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că nu s-a întâmplat o tragedie.

„Lazăr s-a udat pe pantaloni, la spate, (…) și i-a pus (n.r pantalonii) pe hotă, sus, și cu flacăra deschisă la aragaz să se usuce. El fiind la chivetă, spălând, că e foarte vrednic, spălând niște vase nu s-a mai uitat și s-au uscat pantalonii și au căzut pe flacără și s-au ars, dar putea să, Doamne ferește, să ia foc și în casă, dar Dumnezeu pe mine nu mă lasă și nu s-a întâmplat lucrul acesta”, a mărturisit Mariana Birică, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit artista

Mariana Birică are planuri de petrecere astăzi și a pus la punct toate detaliile pentru a-i aștepta pe invitați. Artista a primit foarte multe cadouri de la cei apropiați. Deși tânărul respectiv a fost la un pas să îi dea foc la casă, interpreta nu pare supărată și înțelege situația.

„Zic eu că nu te gândești când faci câte o chestie de-asta zici că faci ceva bine, dar când se întâmplă zici: Doamne, de ce am făcut? Ne încearcă Dumnezeu”, a spus artista.

Îndrăgita interpretă se bucură de o familie numeroasă, mai ales pentru că are foarte mulți fini. Mariana Birică se pregătește să sărbătorească în această zi atât de importantă pentru ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img