News Flash:

Mariana Birică, la un pas de tragedie. Ce i s-a întâmplat artistei: „Dumnezeu nu

16 August 2022
384 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 16T063938 535

Mariana Birică a fost la un pas de tragedie. În exclusivitate pentru Antena Stars, interpreta de muzică populară a dezvăluit ce s-a întâmplat. Vedeta face pregătiri intense pentru că își sărbătorește ziua astăzi.

Mariana Birică a mărturisit cum a fost la un pas de tragedie. Ce s-a întâmplat, dar și cine este responsabil de greșeala care putea provoca daune serioase. Ce a dezvăluit interpreta de muzică populară.

Mariana Birică a fost la un pas de tragedie

În timp ce artista era plecată la un fin la majorat, Lazăr, un baiat care canta și pe care interpreta l-a lăsat la ea acasă, a fost la un pas să provoace un incendiu. Mariana Birică susține că tânărul și-a pus la uscat pantalonii, pe hotă, deasupra aragazului deschis.

Pentru că spăla vasele, tânărul nu a fost atent, iar pantalonii au căzut pe aragaz și s-au ars. Mariana Birică îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că nu s-a întâmplat o tragedie.

„Lazăr s-a udat pe pantaloni, la spate, (...) și i-a pus (n.r pantalonii) pe hotă, sus, și cu flacăra deschisă la aragaz să se usuce. El fiind la chivetă, spălând, că e foarte vrednic, spălând niște vase nu s-a mai uitat și s-au uscat pantalonii și au căzut pe flacără și s-au ars, dar putea să, Doamne ferește, să ia foc și în casă, dar Dumnezeu pe mine nu mă lasă și nu s-a întâmplat lucrul acesta”, a mărturisit Mariana Birică, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit artista

Mariana Birică are planuri de petrecere astăzi și a pus la punct toate detaliile pentru a-i aștepta pe invitați. Artista a primit foarte multe cadouri de la cei apropiați. Deși tânărul respectiv a fost la un pas să îi dea foc la casă, interpreta nu pare supărată și înțelege situația.

„Zic eu că nu te gândești când faci câte o chestie de-asta zici că faci ceva bine, dar când se întâmplă zici: Doamne, de ce am făcut? Ne încearcă Dumnezeu”, a spus artista.

Îndrăgita interpretă se bucură de o familie numeroasă, mai ales pentru că are foarte mulți fini. Mariana Birică se pregătește să sărbătorească în această zi atât de importantă pentru ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1038 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029677 (s)