joi, 28 martie, 2024

Mariana Moculescu s-a ales cu iubit bogat. Bărbatul ar avea locuințe și afaceri în mai multe țări

Distribuie:

Publicat:

Mariana Moculescu nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de doi ani, de la despărțirea de iubitul italian, dar a venit momentul să dea o nouă șansă iubirii. Totuși, fosta soție a lui Horia Moculescu nu dă o șansă oricui, ci unui bărbat foarte bogat, cel puțin la fel de bogat ca fostul ei partener. Iată ce a declarat bruneta despre afacerile și averea lui!

După doi ani de singurătate, Mariana Moculescu s-a ales cu iubit bogat. Vedeta a dezvăluit toate detaliile relației dintre ea și noul bărbat din viața sa, un afacerist româno-venezuelan pe nume Claudiu, într-un interviu pentru Antena Stars. Deși se află abia la început de relație, bruneta știe deja ce cadou vrea de la noul partener.

Mariana Moculescu are un nou iubit bogat

Fosta soție a pianistului Horia Moculescu s-a arătat plină de entuziasm în cadrul interviului, când a explicat cum și-a cunoscut iubitul înstărit și cum a cucerit-o acesta după doar câteva zile.

„De doi ani de zile m-am despărțit de italian și am mai întâlnit bărbați, nu pot să neg, dar acum câteva zile mi-a apărut un tip în jurul vârstei mele. Prin intermediul unei prietene l-am cunoscut. Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (…) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a dezvăluit Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Bărbatul ar proveni dintr-o familie bogată

Potrivit spuselor Marianei, noul ei iubit ar avea afaceri și case în mai multe țări, inclusiv în Mexic și Franța. Totodată, brunata s-a lăudat cu faptul că acesta provine dintr-o familie bogată și nu face parte dintre cei care au devenit bogați pe forțele proprii.

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoanăă cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată. De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a mai afirmat bruneta.

Vedeta vrea un plic de bani de la iubtul bogat, de ziua ei de naștere

Pentru că își va sărbători ziua de naștere în curând, Mariana a fost întrebată dacă are idee ce ar vrea să primească de la noul iubit și nu a stat deloc pe gânduri. Bruneta a recunoscut că și-ar dori ca bărbatul să-i dea în dar un plic cu bani.

„Aș vrea să fiu cu el și aș vrea să primesc și un cadou – ăsta e limbajul iubirii la mine, cadourile- (…) și să mănânc ceva foarte bun, care să-mi placă și să-mi priască, și să beau ceva foarte bun. (…) Aș vrea să primesc de la el un plic cu bani.”, a recunoscut vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img