sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mario Iorguluescu, IN PERICOL! Varul tanarului mort l-a amenintat din puscarie! VREA RAZBUNARE!

Distribuie:

Publicat:

Dany Vicol este tanarul mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu in urma cu mai bine de o saptamana. El a fost inmormantat pe 12 septembrie, iar fiul lui Gino Iorgulescu se zbate intre viata si moarte la spitalul Elias din Capitala. Dany Vicol nu a avut nicio sansa de supravietuire. Masina lui s-a facut praf in momentul impactului cu bolidul de lux al lui Mario Iorgulescu.

Cine vrea sa razbune moartea lui Dany Vicol, tanarul ucis in accidentul produs de Mario Iorgulescu

In momentul accidentului, fiul sefului LPF era drogat si baut. Rudele tanarului decedat isi plang acum durerea si spera ca se va face dreptate in cazul fiului lor.

Parintii lui Dany Vicol dau vina pe Gino Iorgulescu, tatal soferului vinovat. Un membru al familiei lor ar fi mers la spitalul unde se afla Mario Iorgulescu internat pentru a-i cere tatalui sau 3 milioane de euro, daune morale. Cate 1 milion de euro pentru cei doi copii ai lui Dany si 1 milion de euro pentru familia acestuia.

Mai mult de atat, potrivit Cancan.ro, tanarul mort are un var care se afla in inchisoare pentru crima si a jurat ca va razbuna moartea lui Dany.

‘Daca Mario scapa cu viata si ajunge in inchisoare, il voi termina! Dinte pentru dinte!’, le-ar fi spus acesta colegilor de celula.

Gino Iorgulescu ar fi aflat de aceste amenintari din spatele gratiilor si a luat deja primele masuri de precautie. A angajat mai multi bodyguarzi.

‘Lui Gino ii este teama de razbunare, mai ales ca s-a auzit de acea amenintare… Asa ca in scurt timp el isi va angaja cativa bodyguarzi’, a dezvaluit un apropiat al presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img