joi, 28 martie, 2024

Mark Zuckerberg obișnuia să se auto-invite la Casa Albă – Dezvăluirile lui Donald Trump

Distribuie:

Publicat:

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a susţinut sâmbătă un discurs în faţa membrilor Partidului Republican, în Carolina de Nord. Cel de-al 45-lea preşedinte al SUA a comentat şi decizia Facebook de a-i suspenda contul pentru încă doi ani.

„Nu mă interesează prea mult”, a spus, într-o primă fază, Trump, care nu s-a putut abţine şi a adăugat: „Trebuie să oprim asta. Nu putem lăsa să se întâmple. E atât de nedrept. Ei închid un întreg grup de oameni. Nu doar pe mine. Închid vocea unui grup mult mai puternic şi al unui grup mult mai mare”.

Trump a vorbit şi despre Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, descriind un posibil dialog care ar fi avut loc între cei doi. „Ştii, obişnuia să vină la Casa Albă. Îmi spunea: . Aş putea lua cina cu dumneavoastră, domnule?” „Sigur. „Aş putea să-mi aduc soţia?” „Oh, absolut”.

Facebook a anunţat vineri că suspendă contul lui Trump cel puţin până în ianuarie 2023, când decizia blocării va fi reevaluată.

Trump a reluat în timpul discursului aceleaşi teme, anume că alegerile prezidenţiale din 2020 i-au fost furate. El a numit alegerile respective „de departe cele mai corupte alegeri din istoria ţării noastre”.

Trump a promis, triumfalist, că se va întoarce pe scena politică mai devreme decât se aşteaptă unii. Nu a oferit detalii, singura informaţie certă fiind că nora lui, Lara Trump, nu va candida pentru Senat în Carolina de Nord. Lara lucrează în prezent pentru postul Fox News.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img