News Flash:

Marsul pentru viata - 2019, la Vaslui: „Unic din prima secunda”-FOTO

25 Martie 2019
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
Foto credit Emilian Mitrea

Sâmbătă, 23 martie a.c., la Vaslui, concomitent cu sute de oraşe din ţară, s-a derulat Marșul pentru viață, având în acest an genericul: „Unic din prima secundă”.

Evenimentul a început la ora 14.00, în Centrul Civic, cu un moment artistic susţinut de membrii Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi Vaslui și luări de cuvânt din partea unor cadre medicale şi psihologi, apoi s-a pornit pe traseul: Centrul Civic – Biserica „Sfântul Ioan” – intersecția Crucea Gării – Bulevardul Traian – Piața Traian – Liceul Mihail Kogălniceanu – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Centrul Civic.

Sute de tineri, din Vaslui şi nu numai, mulţi dintre ei membri ai asociaţiilor de tineret ce funcţionează cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor,  au purtat mesaje pro-vita.

„Suntem setați să tânjim pentru viaţă, să ne îndrăgostim de tot ceea ce ține de viața, pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o fiecăruia în parte. Și de vrem, și de nu vrem, viața este un mare dar, de care ne bucurăm clipă de clipă. Dacă noi ne pronunțăm împotriva avortului, de fapt susținem viața. Nu interzicem „dreptul” nimănui. Suntem pro-viață.” - PS Ignatie, Episcopul Hușilor

Galerie Foto

Foto credit: Emilian Mitrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 34 queries | Mysql time :0.068054 (s)