joi, 28 martie, 2024

Marturia SOCANTA a fiicei unui cuplu de lesbiene! “Am avut o copilarie nefericita. Homosexualilor nu ar trebui sa li se permita sa faca copii daca…”

Distribuie:

Publicat:

Marturia unei tinere ai carei parinti au fost doua lesbiene este cutremuratoare. Fata crede ca homosexualilor nu ar trebui sa li se permita sa faca copii daca nu pot asigura prezenta ambilor parinti in viata copiilor.

“Nimeni nu vrea sa auda despre ceea ce se intampla de cealalta parte a ‘curcubeului’ (n.r. curcubeul reprezinta comunitatea LGBT), a declarat Milie Fontana, o australianca in varsta de 24 de ani care a fost conceputa prin fertilizare in vitro. Milile a fost adusa pe lume de una dintre mamele ei lesbiene, iar tatal este un donator de sperma pe care Millie l-a cunoscut abia la varsta de 11 ani.

Millie a povestit intr-un interviu acordat ABC ca toata copilaria a fost nefericita din cauza lipsei tatalui. Fata se simtea incompleta, deorece nu stia care ii sunt originile.

Tanara este convinsa de faptul ca maraiajele intre persoanele de acelasi sex sunt in detrimentul copiilor si crede ca “Homosexualilor nu ar trebui sa li se permita sa faca copii daca nu pot asigura prezenta ambilor parinti in viata copiilor”, a mai declarat Millie.

Tinerei i-a fost foarte greu toata viata sa se regaseasca, sa isi stabileasca identitatea si a fost mereu fascinata de familiile heterosexuale, in care copiii au si mama si tata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img