miercuri, 24 aprilie, 2024

Marturisirile halucinante facute de tatal baiatului de 9 ani care si-a ucis bunica: “Nu mi-am vazut copiii de sase luni”

Distribuie:

Publicat:

Tatal baiatului care si-a ucis bunica a dezvaluit ca, desi si-ar fi dorit, nu isi mai vazuse copiii de jumatatea din an din cauza fostei sotii cu care era in conflict.

 Tenorul Daian Dinulescu, tatal baiatului in varsta de 9 ani care si-a ucis bunica, a facut marturisiri neasteptate despre fosta lui sotia si despre copiii lui. Acesta a declarat ca nu isi mai vazuse copiii de sase luni din cauza fostei sotii, care cerea o pensie alimentara mai mare.
 
“Eu eram divorţat de fosta soţie. Din cauza neînţelegerilor cu ea de şase luni nu i-am mai văzut. Nu îmi interzicea direct, dar indirect ea vroia mărire de pensie. I-am spus, hai să discutăm, să stabilim cum a fost iniţial la Judecătoria Buftea. Ea a spus că nu, că ea voia 30 la sută din venituri. Eu i-am spus că nu aveam posibilităţi financiare, şi că trebuie să meargă ea în locul meu cu ei la mare şi la munte”, a declarat tenorul pentru Libertatea.
 
“Nu m-au chemat la poliţie. Eu nu am fost implicat în nimic. Eu am nişte bube în cap de la fosta soţie, şi acolo nişte înscenări, şi mi s-au pus în cârcă tot din ziare şi au făcut asociaţie că, vezi Doamne, făceam copiilor acelaşi tratament. Nu, copiii dacă îi întrebaţi, vor spune că vor să vină tot timpul cu mine. Mi s-au pus în cârcă, şi la CEDO am încercat să le combat, şi CEDO mi-a spus că nu pot schimba o hotărâre irevocabilă din România, şi că nu pot cere decât despăgubiri. Dar eu nu am nevoie de despăgubiri, eu am nevoie să se spună adevărul”, a mai spus el pentru sursa mai sus citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img