joi, 28 martie, 2024

MASCA ce te scapa definitiv de RIDURI! Ingredientele costa 5 lei. Vei arata cu 10 ani mai tanara in cateva zile

Distribuie:

Publicat:

Vrei sa stii cum scapi de riduri pentru totdeauna? Ei bine, exista unele masti naturale care te pot ajuta. Ai putea sa le incerci si tu si vei scapa de problemele ce vin pe masura ce inaintezi in varsta. Din fericire, ai putea apela la unele masti naturale pentru ca ridurile sa nu iti mai dea batai de cap. Mai jos vei gasi informatiile de care ai nevoie.

Cum scapi de riduri. Masca faciala care face minuni

Pentru a pregati masca faciala ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 lingurita de gelatina uscata, 1 lingurita de miere, 1 lingurita de glicerina si 12 lingurite de apa.

Pentru a pregati masca faciala trebuie sa urmezi cativa pasi. Inainte de toate, se vor dezinfecta toate vasele pe care le vei folosi. In vas se pune gelatina, dupa care se adauga 10 lingurite de apa fierbinte. Trebuie sa astepti sa se umfle amestecul. Este indicat sa se foloseasca un vas ce poate fi pus la baia de aburi.

Dupa aceea, vasul cu acea compozitie va fi pus la baia de aburi. Se asteapta pana cand toate granulele se dizolva complet. Apoi se strecoara prin sita. Acest amestec reprezinta baza mastii.

Peste gelatina rece se va adauga mierea. Apoi se va pune si glicerina diluata anterior in doua lingurite de apa. Se va amesteca bine.

Masca obtinuta se va pune in borcanele. Amestecul se va pastra timp de o luna. Poate fi aplicat zilnic pe fata.

Masca se va aplica dupa ce iti vei curata bine pielea. Dupa ce se aplica masca faciala, este recomandat sa stai culcata pentru 20 de minute. Se crede ca in acest mod, gelatina va avea efectele dorite asupra pielii.

Se spune ca dupa o spatamana de folosire a acestei creme, rezultatele vor fi vizibile. Peielea va deveni mult mai elastica. Masca aceasta te va ajuta sa scapi de riduri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img