sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise din micutul oras vasluian Negresti

Distribuie:

Publicat:

II) Pentru orașul Negrești din județul Vaslui, prevăzut în anexa nr. 2 la hotărâre, în care rata incidenței cumulative a COVID-19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 3‰ de locuitori, începând cu data de 24 octombrie 2020, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile, se instituie următoarele măsuri:

1. obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, conform art. 3 alin. 2 din Anexa nr. 2 la Hotărârea de Guvern nr. 856/ 2020.

2. interzicerea organizării și desfășurării activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/ sau concerte, conform art. 1 pct. 6 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 856/ 2020.

3. interzicerea organizării și desfășurării spectacolelor de tipul drive-in și organizării şi desfășurarii în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice, conform art. 1 pct. 7 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 856/ 2020.

4. interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, conform art. 6 pct. 1 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 856/2020.

5. desfășurarea activității restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități. Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, conform art. 6 pct. 2 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 856/2020.

6. interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, conform art. 9 pct. 2 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 856/ 2020.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img