joi, 25 aprilie, 2024

Meciuri cu spectatori PLANUITE de Miami Dolphins, club din NFL SUA

Distribuie:

Publicat:

Miami Dolphins, club din Liga profesionistă naţională de fotbal american (NFL), a anunţat că are un plan pentru a găzdui în acest an meciuri cu spectatori, în ciuda pandemiei de coronavirus, scrie presa internaţională, potrivit Agerpres.

Accesul spectatorilor la meciuri este luat în calcul în Florida, stat care a relaxat mai multe restricţii după izbucnirea pandemiei, permiţând, de exemplu, accesul pe plaje.

Hard Rock Stadium, cu o capacitate de 65.000 de locuri, ar putea găzdui meciurile lui Dolphins după ce va fi supus unor modificări. Conducerea clubului se gândeşte că ar putea accepta prezenţa a aproximativ 15.000 de spectatori, numărul acestora putând fi modificat în funcţie de evoluţia pandemiei.

"Vom stabili un orar pentru spectatorii care se prezintă la diferitele porţi, ceea ce le va permite oamenilor să fie despărţiţi când vor intra în incintă. În ce priveşte ieşirea din stadion, vom proceda ca la biserică, unde lumea iese pe un singur rând, ca să nu se înghesuie toţi în acelaşi timp ca o turmă", a explicat preşedintele clubului, Tom Garfinkel.

Conducerea clubului se gândeşte că ar putea fi acceptată prezenţa a aproximativ 15.000 de spectatori, numărul acestora putând fi modificat în funcţie de evoluţia pandemiei.

"Când suporterii noştri, jucătorii şi membrii staff-ului nostru vor putea reveni pe Hard Rock Stadium, ne dorim să fie liniştiţi şi să ştie că noi am făcut totul că să existe mediul cel mai sigur şi cel mai sănătos", a spus Garfinkel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img